donderdag 8 oktober 2015

Grootste Snoepwinkels ter wereld

Vijf hemelse snoepparadijzen
saving articles end saving articles
21/11/11 - 16u14 
Candylicious in Dubai
Reizigers met een zwak voor zoetigheden, zullen dit lijstje met meer dan gewone aandacht bekijken en kunnen al meteen beginnen watertanden. Wij stellen jullie immers de leukste snoepwinkels ter wereld voor. Een bezoek aan deze hemelse snoepparadijzen zal je nog lang heugen.

Candylicious
Candylicious - Dubai
Een winkel waar je voortdurend je ogen uitkijkt, dat is Candylicious in Dubai. Met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter is het bovendien de grootste snoepwinkel ter wereld volgens het Guinness Book of World Records. Hoogtepunten vormen de boom met lolly's, een vliegtuig gemaakt van snoepjes en een frisdrankenfontein.

Papabubble - Tokio
Het concept van Papabubble is uniek. Je kan in deze winkel gadeslaan hoe suiker omgevormd wordt tot een heerlijk snoepje. Het assortiment is ongelofelijk ruim met zoetigheden in de mooiste vormen, kleuren en smaken. Het moeilijkste is kiezen. Papabubble heeft zes filialen. Eén in Barcelona, Amsterdam, Taipei, New York, Seoel en Tokio, deze laatste is onze favoriet. Hier ligt er namelijk ook snoep in de vorm van sushi in de rekken. 

Het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje - Amsterdam
Snoep uit grootmoeders tijd vind je volop in het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje in Amsterdam. Nostalgische en overheerlijke caloriebommetjes koop je er per stuk, per zak of in een originele cadeauverpakking. 

Chutter's - Littleton (Verenigde Staten)
De winkel in de Littleton (New Hampshire) claimt de langste snoeptoog ter wereld te hebben. Meer dan 34 meter is hij en zo lang als de winkel zelf. Snoepgoed te over dus.

Hello Kitty Sweets - Taipei

Hello Kitty is een befaamd animatie katje dat nu ook de wereld van het snoepgoed verovert. Hier kan je niet alleen kiezen uit honderden kleurrijke snoepjes maar je kan ook ter plaatse smullen van Hello Kitty cakes, gebakjes en snacks. Aan jou de keuze! (kve).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten